VOKSNING AF BRAZIL, VOKSNING AF BEN ELLER
​ANDEN VOKSBEHANDLING

En professionel voksbehandling efterlader huden glat og silkeblød. Derfor tilbyder vi effektiv hårfjerning af forskellig slags til en god pris. Det kan for eksempel være voksning af overlæbe, voksning af ryg eller voksning af ben.​

Vores klinik er beliggende lige ved Kongens Nytorv i København K. Så uanset hvor du kommer fra, er er nemt at komme til!​

Til voksbehandlinger benytter vi Lycon, et verdens anerkendt brand. Lycon er en voksbehandling der plejer beskytter og bevarer hudens barriere intakt både før, under og efter en voksbehandling.​ 

​Priser på voksbehandling/hårfjerning

Armhuler​

kr. 195,-​

Overlæbe

kr. 145,-​

Ryg (hel)

kr. 395,-​

Bryst + mave

kr. 395,-​

Bryst + mave + ryg​

kr. 645,-​

Bikini

kr. 275,-​

Underben

kr. 295,-​

Helt ben

kr. 495,-​

Brasiliansk voks inden for 5 uger

kr. 395,-

Brasiliansk voks efter 5 uger / ny kunde

kr. 425,-​

Helt ben inklusive bikini

kr. 645,-

Helt ben inklusive brasiliansk voks

kr. 835,-​

Underben inklusive bikini

kr. 465,-

Underben inklusive brasiliansk voksning

kr. 635,-​

Enhver voksbehandling afsluttes med beroligende og fugtgivende olie.​

Hurtig og skånsom behandling med brasiliansk voks

Hvor længe holder en voksbehandling? En voksbehandling med brasiliansk voks holder 4-6 uger inden hårene er ude. Denne form for hårfjerning er langt mere skånsom for huden end barbering. Ved denne form for voks af ben undgår du røde knopper, indgroede hår og stride stubbe, når de vokser ud.

Som bonus kan væksten endda reduceres ved jævnlig behandling. Hårene skal være cirka 0,5-1 cm, cirka størrelsen af et riskorn. Undlad at barbere dig i 2 uger op til. Er dine hår længere, skal hårene trimmes inden behandling. Dette sikrer et bedre resultat. Har du svært ved at trimme hårene, så barber alt af og book en tid til om 2 uger.

Ved voksning af ben bruges Soft Wax (strips). Til de sarte og følsomme områder benyttes Lycon Hard Wax, som har et særligt højt indhold af titaniumdioxid, som øjeblikkeligt beroliger huden. Behandlingen er derfor mild og skånsom for huden.​

Bestil tid til voks af ben, voksning af overlæbe eller andet

Vil du gerne bestille en tid til voks af ben, voksning af overlæbe, voksning af ryg eller en anden form for voksbehandling? Så skal du ikke tøve med at benytte dig af vores online booking allerede i dag.

Book online

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.