PRØV SPRAYTAN-BEHANDLINGEN DER ER ANBEFALET I ELLE, Q, WOMAN, EUROWOMAN & ALT FOR DAMERNE.​

SPRAYTAN – ANBEFALET I ELLE, Q, WOMAN, EUROWOMAN OG ALT FOR DAMERNE​

Tanning Danmark – Professionel spraytan ligger i klinikken. Så skal du have spraytan i København, er Tanning Danmark helt sikkert det rigtige sted at gå hen. Vores klinik er beliggende i Store Kongensgade i København K, næsten lige ved siden af Kongens Nytorv.​

​OM TANNING DANMARK

Med over 50.000 behandlinger bag os er vi ikke bange for at kalde os specialister i spraytan.

Vi har testet samtlige produkter på markedet, og den klart flotteste og naturlige farve får man med MyTan-serien. Dette produkt fremhæver nemlig din egen hudtone, så uanset om du er lys eller mørk vil resultatet blive flot og naturligt.

Vi foretager hver dag mange behandlinger på personer, som skal have spraytan til bryllup, konfirmation, gallafest eller dem, som bare ønsker en naturlig glød i det daglige. Vi laver ligeledes mange behandlinger på professionelle, som fx skal på tv, medvirke i musikvideo eller spillefilm, være forsidemodel, rød løber events m.m.

FØR BEHANDLINGEN MED SPRAYTAN

Om morgenen på behandlingsdagen (eller om aftenen inden) skal du gå i bad og efterfølgende skrubbe huden grundigt med et håndklæde, så de døde hudceller exfolieres af. Herefter tager du et lag bodylotion på. Er der mindre end 3 timer, til du skal spraytannes, skal du undlade bodylotion.​

PRISER FOR SPRAYTAN

1 person - 250,-

2 personer - pris pr. person - 220,- 

3 personer eller flere - pris pr. person - 200,-

Klippekort til spraytan

3 behandlinger - 595,-

5 behandlinger - 995,-

10 behandlinger - 1850,-​

SELVE BEHANDLINGEN

Behandlingen tager i alt 15 minutter og foregår ved at en person (altid kvinde) sprayer tanningvæske på kroppen med professionelt airbrush-udstyr. Du kan se resultatet med det samme, men du skal vente 6 timer med bade. Ligeledes skal du undgå at røre ved huden med fingrene, da det kan give hvide mærker. Skal du ud samme aften og ikke har mulighed for at gå i bad, så sig det til os inden vi lægger farven, så sørger vi for at du har en flot naturlig glød til om aftenen.

EFTER BEHANDLINGEN

Vi anbefaler, at du tager noget mørkt, løst tøj på efter behandlingen. Når farven har siddet 6 timer, kan du skylle overskudsfarven af. Dette er dog ikke et must – du bliver ikke brunere af, at den sidder til fx næste dag. Du kan forlænge den flotte farve med bodylotion eller ved at bruge den populære selvbruner-spray fra My Tan til 195 kr. Den indeholder samme produkter og vil derfor give samme flotte glød.

Book en tid til spraytan online

Du er altid velkommen til at booke en tid til en spraytan-behandling online via vores bookingsystem. 

Book tid

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.