Tandblegning – få flotte hvide tænder på
​21 minutter

Med en tandblegning hos Signe Heindorf Clinique får du flotte hvide tænder på ingen tid. Hvide tænder gør mere, end du tror ved dit udseende. Tandblegning er en af vores mest populære behandlinger, da man kan se resultatet med det samme. Vores klinik er beliggende tæt på Kongens Nytorv i København K, så her er nemt at komme til.

Her på klinikken bruger vi Smile Effect til blegning af tænder, da det giver et flot og holdbart resultat – og endnu vigtigere: ingen bivirkninger som for eksempel isninger. Blegningen er en kosmetisk tandblegning og dermed en mildere form end blegning af tænder, du får hos tandlægen.​

En tandblegning med Smile Effect fjerner hurtigt og effektivt misfarvninger og bringer dermed dit smil tilbage til en helt naturlig hvid balance. Hvor vide tænderne kan blive, afhænger naturligvis af farven fra før de blev misfarvet.

Blegning af tænder med Smile Effect tager i alt 21 minutter og resultatet holder i helt op til et år. Resultatets varighed afhænger af din livsstil og reduceres især af kaffe og rygning.​

Hvad koster en tandblegning?

Vi tilbyder tandblegning til en billig pris på kun kr. 995,-

Kan alle få foretaget blegning af tænder?

SmileZERO® gelen bliver aktiveret af LED-lyset og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes.

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter behandlingen?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikke bør undgås 2 døgn efter behandlingen.

Bestil tid online allerede i dag

Ønsker du at bestille en tid til tandblegning, kan du med fordel benytte vores online bookingformular.

Book online

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.