TANDBLEGNING – FÅ HVIDE TÆNDER PÅ 21 MINUTTER

Blegning af tænder med øjeblikkeligt resultat

Drømmer du om at få hvidere tænder? Med en tandblegning hos Signe Heindorf Clinique får du flotte hvide tænder på ingen tid. Hvide tænder gør mere ved dit udseende, end du tror. Blegning af tænder er en af vores mest populære behandlinger, da man kan se resultatet med det samme. Vores klinik er beliggende tæt på Kongens Nytorv i København K, så her er nemt at komme til.

VI BRUGER SMILE EFFECT

Her på klinikken bruger vi Smile Effect til tandblegning, da det giver et flot og holdbart resultat – og endnu vigtigere: ingen bivirkninger som f.eks. isninger.

Blegningen er en kosmetisk tandblegning, og dermed en mildere form end den blegning af tænder, du får foretaget hos tandlægen.

En tandblegning med Smile Effect fjerner hurtigt og effektivt misfarvninger, og bringer dermed dit smil tilbage til en helt naturlig hvid balance. 

Hvor hvide dine tænder kan blive, afhænger naturligvis af farven fra før de blev misfarvet.

Få hvide tænder med det samme! Blegning af tænder med Smile Effect tager i alt kun 21 minutter – og resultatet holder i helt op til et år. Resultatets varighed afhænger af din livsstil, og reduceres især af kaffe og rygning.

Hvad koster en tandblegning?

Vi tilbyder tandblegning til en billig pris på kun kr. 995,-

Kan alle få foretaget blegning af tænder?

SmileZERO®-gelen bliver aktiveret af LED-lyset og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes.

SmileZERO®-gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder, samt patienter i kemoterapi, ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænder og tandsten skal behandlingen hos tandlæge afsluttes først.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter afblegning af tænder?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikke bør undgås 2 døgn efter behandlingen.

Få hvide tænder – bestil tid online allerede i dag

Ønsker du at få hvide tænder? Så kan de med fordel bestille en tid til tandblegning ved at benytte vores online bookingformular.

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.