VI FØRER NU DET EKSKLUSIVE MÆRKE IS CLINICAL

OPLEV EN LUKSUS ANSIGTSBEHANDLING VED OS

Vi er stolte af at forhandle det lækre mærke iS CLINICAL her ved Signe Heindorf Clinique. Det er nemlig vigtigt for os, at vores behandlinger udføres med produkter, som har en stor effekt.

Kom forbi vores hyggelige klinik i hjertet af København K, lige ved Kongens Nytorv. Her kan du kombinere en ansigtsbehandling med et lash lift, en voksbehandling og meget mere.

​Vi benytter produkterne til vores forskellige ansigtsbehandlinger, da de bl.a. kan:

  • Mindske fine linjer og rynker
  • Udjævne pigmentering
  • Kontrollere akne
  • Udglatte huden

Derfor er vi iS CLINICAL forhandler

Kvaliteten af vores produkter skal matche den høje kvalitet på vores behandlinger, og derfor er vi iS CLINICAL forhandler.

Mærket får altid gode anmeldelser fra både eksperter, læger og almindelige brugere, så du kan være sikker på, at din hud vil takke dig.

Det at være iS CLINICAL forhandler dækker både over, at vi bruger produkterne på klinikken, men også at vi sælger dem, så du kan få dem med hjem til fortsat behandling.

Det er dokumenteret, at iS CLINICAL kan penetrere huden og virke helt ned på et celleniveau, og det er desuden blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer, så du kan godt regne med flotte resultater.

Kontakt os og hør mere om produkter og behandlinger

Ønsker du mere information om produkterne fra iS CLINICAL, så er du velkommen til at benytte vores kontaktformular. Husk også at holde øje med siden for gode tilbud på produkter og behandlinger. Du kan også booke tid med det samme online i dag.

Book online

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.