​Farvning af bryn og vipper

PROFESSIONELT MED DE BEDSTE PRODUKTER PÅ MARKEDET​​

​Kig forbi Signe Heindorf Clinique på Kongens Nytorv i København K. Her kan du i ro og mag nyde behandlinger af vores professionelle kosmetologer. Klinikken er indrettet smagfuldt og hyggeligt, så selvom vi befinder os midt i hjertet af København, er der helt roligt.

Vi tilbyder mange forskellige skønhedsbehandlinger, herunder:

​Vi bruger altid de bedste og førende produkter på markedet. På grund af vores store passion for skønhed og lækre produkter, så er vi altid opdateret på de nyeste trends, produkter og behandlinger. Vi kan derfor også rådgive dig om den perfekte behandling til dig, din hudtype, hårtype og dit look.

Vi udfører ikke eyelash extensions på klinikken, men anbefaler varmt vores dygtige kolleger hos Lash Bar på den anden side af gaden – se mere på deres hjemmeside www.lashbar.dk.​

​Book en tid til farvning af bryn og vipper online

Har du spørgsmål til vores behandlinger, priser eller tider? Så er du naturligvis altid hjerteligt velkommen til at kontakte os eller besøge vores klinik.

Du kan henvende dig via kontaktformularen på hjemmesiden eller skrive til vores e-mail info@signeh.dk. Desuden har du altid mulighed for at booke tid online her på hjemmesiden.

Book online 

Priser på farvning af bryn og vipper

Når det gælder bryn og vipper, har vi tre forskellige pakker alt efter dit behov. Som en af de eneste klinikker i København tilbyder vi professionel farve og retning af bryn med total tilfredshedsgaranti. Nedenfor kan du se vores forskellige pakker, priser og tilbud.

​Farvning af bryn

Inkl. retning 245,-

​I forbindelse m. ansigtsbehandling 175,-

​Farvning af vipper

Pris 175,-

​I forbindelse m. ansigtsbehandling 145,-

Farvning af vipper og bryn

Inkl. retning 345,-

​I forbindelse m. ansigtsbehandling 275,-

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.