​GLEM ALT OM MASCARA OG VIPPEBUKKER - PRØV PROFESSIONELT LASH LIFT

​LASH LIFT – FÅ ET NATURLIGT LOOK

Vil du gerne springe vippebukkeren over om morgenen – eller droppe mascaraen helt? Så er et lash lift den helt ideelle løsning. Hos Signe Heindorf Clinique udfører vi lash lift, som er den bedste løsning for dig, der ønsker at stå op hver morgen med smukke vipper, der stadig ser naturlige ud.

Vores klinik er beliggende i København K tæt på Kongens Nytorv, og vi har indrettet os med fokus på luksus, velbehag og en rolig stemning, så du kan føle dig helt tilpas, når du får lavet en af vores behandlinger.

Udover lash lift tilbyder vi også:​

​Alle vores behandlinger er udført af professionelle medarbejdere, der altid er opdateret på de nyeste trends og de førende produkter. På vores klinik får du tilfredshedsgaranti – fordi vi ønsker, at du går herfra med lige det look, du har drømt om.

Hvor længe holder et lash lift?

Et lash lift holder 6-8 uger, og hvis det ønskes, kan et nyt lash lift laves allerede efter 5 uger. Behandlingen kræver intet vedligehold, men vi anbefaler, at du bruger en vippe conditioner, så dine øjenvipper forbliver sunde og velplejede – helt som man vil bruge en balsam eller kur til håret. 

​Sådan udføres og virker lash lift

Hvad er lash lift? Lash lift er et semi-permanent buk af vipperne, der holder i 6-8 uger . Selve behandlingen varer 45-60 minutter og er meget afslappende. Dine øjne er lukkede under behandlingen, og før produkterne påføres, lægges der plejende eyepatches under øjnene.

Vipperne bliver behandlet med en permanentvæske, der giver det flotte, holdbare resultat. Mange vælger i samme omgang at få farvet vipperne, så de ser længere og mere tydelige ud.

Alle kan få lavet behandlingen – uanset hvilken type vipper, man har. Selv hvis du har korte, buede eller flade vipper – teknikken udnytter nemlig dine vippers naturlige skønhed og fremhæver den.

Book tid online med det samme

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores priser eller behandlinger. Du kan enten benytte kontaktformularen her på hjemmesiden eller skrive til os på vores e-mail info@signeh.dk.

Derudover kan du booke tid til din lash lift-behandling online her på hjemmesiden.

Pris

Lashflift - 525 kr.​ - farve af øverste vipper 

Lash Lift Deluxe – 600 kr - farve af både øverste og nederste vipper samt plejende keratin kur

Lashlift + Browlift - 950 kr​ - farve af øverste vipper samt form, ret og farve af bryn

Book online

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.