​INNOVATIVE SKINCARE & ELIZABETH ARDEN PRO

VI UDFØRER GOD OG EFFEKTIV ANSIGTSBEHANDLING

Hos Signe Heindorf Clinique tilbyder vi ansigtsbehandling til enhver hudtype. Vi har flere forskellige behandlinger at vælge imellem alt efter hvad din hud har brug for. Det kan for eksempel være, at du døjer med hudorme, tør hud, uren hud, fedtet hud eller noget helt andet. Uanset hvad har vi den rettet behandling til dig. Det kan for eksempel være den populære Fire and Ice-behandling eller anden frugtsyrebehandling.

Klinikken er beliggende i København – mere specifikt lige ved Kongens Nytorv i København K.

I lande udenfor Skandinavien er produkterne kun tilgængelige for plastikkirurger og dermatologer, mens det herhjemme er muligt at sælge de aktive produkter og behandlinger på udvalgte klinikker.​

Prøv den populære Fire and Ice-behandling

Vi har nu fået den meget anerkendte Fire and Ice-behandling på klinikken. Den er især kendt i USA som ”The Red Carpet Treatment” – men også herhjemme er den meget populær, da man får en flot hud med glød umiddelbart lige efter behandlingen. Den populære behandling tager kun 45 minutter og vi udfører den til kun kr. 645,-.

Fire and Ice-behandling fra iS CLINICAL er en eksklusiv klinisk ansigtsbehandling til dig, der ønsker ekstra luksus. Behandlingen består af rens af ansigtet, to terapeutiske masker, der arbejder dybt i huden og afsluttes med serumer efter behov samt ansigtscreme. Du efterlades med en glød, der gør Fire and Ice behandlingen perfekt inden en date, bryllup eller et andet event. 

Vil du prøve en frugtsyrebehandling?

iS CLINICAL er blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer. Det er dokumenteret, at iS CLINICALs produkter kan penetrere ned og virke på celleniveau. Den specialudviklede frugtsyrebehandling af huden er baseret på sukkerrørsekstrakt. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybderense huden samt reducere fine linjer og rynker. Derudover fremmer den fornyelsen af celler.

Frugtsyrebehandling giver en forfinet hud med mindre porer. Behandlingen er derfor ligeledes aldeles velegnet til akne.

Udover to professionelle behandlingsmasker afsluttes behandlingen med lækre serummer og virksomme cremer. 

En frugtsyrebehandling kan bruges enkeltstående eller som et kur-forløb med tre behandlinger med 14 dages intervaller.

Bestil tid til din ansigtsbehandling i dag

Du kan til hver en tid booke din frugtsyrebehandling/Fire and Ice-behandling via vores online booking.

Book online

Vi ser frem til at se dig i klinikken!

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.