Fire and ice-behandling - nyhed!

​INNOVATIVE SKINCARE & ELIZABETH ARDEN PRO

Vi har nu fået den meget anerkendte Fire and Ice ansigtsbehandling på klinikken. Den er især kendt i USA som “The red carpet treatment”, men også herhjemme er den meget populær, da man får en flot hud med glød umiddelbart lige efter behandlingen.​

​Fire and Ice-behandling fra IS CLINICAL er en eksklusiv klinisk ansigtsbehandling til dig, der ønsker ekstra luksus, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Det bedste ved det hele? Du kan se resultat allerede efter første ansigtsbehandling.

Hos Signe Heindorf Clinique tilbyder nu den populære Fire and Ice-behandling til kun 645,-

Hvordan virker en Fire and Ice-behandling?

IS Clinical er blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer. Det er dokumenteret, at IS Clinicals produkter kan penetrere ned og virke på celleniveau.

Det er specialudviklet fugtsyre-behandling af huden baseret på sukkerrørsekstrakt. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybde rense huden samt reducerer fine linjer og rynker og fremmer samtidig fornyelsen af celler.​ Behandlingen giver en forfinet hud med mindre porer. Behandlingen er derfor ligeledes velegnet til akne.

​En Fire and Ice-behandling tager kun 45 minutter og koster 645,-

Ud over to professionelle behandlingsmasker afsluttes behandlingen med lækre serummer og virksomme cremer. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kur-forløb med tre behandlinger med 14 dages interval.

​Kontakt os og bestil tid til din ansigtsbehandling

I lande udenfor Skandinavien er produkterne kun tilgængelige for plastikkirurger og dermatologer, mens det herhjemme er muligt at sælge de aktive produkter og behandlinger på udvalgte klinikker.

En af dem er vores klinik i Store Kongensgade i København K tæt ved Kongens Nytorv. Kom forbi klinikken og snak med os om dine muligheder, eller kontakt os for at bestille tid til din Fire and Ice-behandling.

Du kan henvende dig via kontaktformularen her på hjemmesiden eller skrive til os på e-mail info@signeh.dk

Desuden kan du til hver en tid booke din tid online med det samme.

VI BRUGER ELIZABETH ARDEN PRO-PRODUKTER TIL ANSIGTSBEHANDLING

Endelig er Elizabeth Arden Pro-serien kommet til Danmark. Det er uden sammenligning de mest effektive produkter, vi har testet og er også det produkt, vi anvender til alle ansigtsbehandlinger. Der er tale om intensive AHA-produkter, hvor resultaterne kommer lynhurtigt. Der er tale om såkaldte ‘cosmeceuticals’, der er en sammenskrivning af ordene “cosmetics” og “pharmaceutical”. Det vil sige, når et kosmetisk produkt og et medicinsk produkt mødes i et produkt. Det er den anerkendte amerikanske hudlæge Joe Lewis, som har udviklet alle produkterne.

​​

Elizabeth Ardens produkter indeholder frugtsyre og bruges derfor til resultatorienteret ansigtsbehandling fx rynker og pigmentforandringer. Det er ofte manglen på fugt, der giver huden dens første ældningstegn. Advanced AHA med LCA-komplek er en unik kombination af mælkesyre og vitaminer, som er essentielle antioxidanter. Sammen normaliserer de huden i dybden, stimulerer hudfornyelsen og giver huden dens ungdommelige og friske glød tilbage.​

ADVANCED AHA KLINIKBEHANDLINGER

AHA fjerner øjeblikkeligt døde hudceller i hudens øverste lag ved at opløse forbindelsen imellem dem.

Huden kommer til at se friskere og glattere ud, og celledelingen stimuleres. Der er en mild og en stærk ansigtsbehandling. Har du sart hud eller blot ønsker lidt ekstra fugt i huden, anbefaler vi Quickfix facial. Vil du derimod gerne have huden strammet op, fjernet pigmentforandringer eller lignende, anbefaler vi penslingerne (advanced aha peel).

LUNCHPEEL 30 % AHA-PEELING – 45 MIN.

Forbered dig på at blive imponeret over denne dybdevirkende peeling, der øjeblikket øger hudens fugtniveau.

Huden ser blødere, fastere og yngre ud med fornyet glans på bare 30 minutter. Behandlingen starter med afrensning, og herefter får du en 30 %-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af, og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter, og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter. Ved kurforløb skal du komme én gang om ugen i 6 uger og herefter holde pause. Kurforløb anbefales især ved pigmentforandringer, solskader, acne og generel tør hud.


PRIS 495,-

6 behandlinger: 2270 ,- (spar 700,-)

QUICKFIX FACIAL 45 MIN.

Med denne facial får du en hurtig fugtbooster-behandling, der får den trætte hud til at stråle med det samme.

Efter afrensning får du en let ansigtsmassage med peeling, der fjerner alle de døde hudceller. Herefter får du dybdevirkende maske på, der øger hudens fugt, så de fine linjer forsvinder. Denne ansigtsbehandling anbefaler vi især i vintermånederne, hvor huden er ekstra tør og har brug for ekstra fugt. Perfekt til dig der er på farten, men stadig gerne vil passe på huden.

Rens, peeling, maske, serum, dagcreme.


PRIS 495,-

POWER RELAX – 60 MIN.

​Denne ansigtsbehandling er til dig, der gerne vil have velvære og afslapning, men samtidig også gerne vil have en effektiv ansigtsbehandling, hvor man kan se og mærke en forskel på huden bagefter. Afrens, hudanalyse, peeling, maske, afslappende 15 minutters ansigtsmassage med lifting-effekt. Behandlingen giver en øjeblikkelig flot glød og er den ultimative behandling for en synlig glattere hud. Kosmetologen tilpasser behandlingen, som du ønsker, med fokus på dét, du har mest brug for.

PRIS 645,-​

LUXURY SKIN HEALTH FACIAL, 75 MIN.

Prøv behandlingen ELLE har anbefalet i guiden over bedste spa-oplevelser!

Den ultimative ansigtsbehandling er til dig, som både ønsker reducering af linjer/rynker, lysninger af pigmenteringer, opstramning af huden, men også ønsker at blive forkælet med hoved-, hånd og ansigtsmassage. En behandling med “wow-faktor”, og du vil kunne se og mærke forskellen efter blot én behandling. Denne behandling er også den perfekte at give i gave til en du holder af.


PRIS 795,-

Book en tid til en ansigtsbehandling online

Ønsker du at booke en tid til din næste ansigtsbehandling hos os, skal du bare benytte vores online bookingsystem.​

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.