Forhandler af iS CLINICAL og PRIORI​

Hos Signe Heindorf Clinique forhandler vi produkter fra mærkerne iS CLINICAL og PRIORI.

Derudover bruger vi blandt andet også disse produkter til vores behandlinger. Vi er beliggende i hjertet af København – klinikken har til huse lige ved Kongens Nytorv i København K.​

Behandling med PRIORI​

Oprindeligt oprettet i 2005 var PRIORI tidligere kun tilgængelig for et begrænset antal eliteudbydere af professionel hudpleje, der ledte efter de mest avancerede løsninger til deres patienter. Det var for eksempel dermatologer, medicinske kurbade og almindelige kurbade. 

Nu har vi taget dette kultmærke og udvidet produktlinjen for at give dig disse avancerede teknologier til personligt brug. Vi gør PRIORI tilgængelig i saloner, i detailhandelen eller online, for din bekvemmelighed.​

Vores team af dedikerede videnskabsmænd stoler på mere end 100 års erfaring, og de er skabere af nogle af de største gennembrud inden for hudvidenskab. Det er blandt andet AHA, LED-enheder, Idebenone, DNA-reparationsenzymer og senest Tetra med fire niveauer af miljøbeskyttelse. 

Og nu kan PRIORI prale af nogle af de mest avancerede klinisk bevidste hudplejeløsninger, du kan finde.​

Behandling med iS CLINICAL

Mange af produkterne fra iS CLINICAL er udviklet til at skabe effektive, dramatiske og hurtige forbedringer i hudkvaliteten. Disse produkter kan mindske fine linjer og rynker samt udjævne pigmentering, udglatte huden samt kontrollere akne. 

iS CLINICAL får bred opbakning blandt eksperter og læger.

Vi benytter iS CLINICAL til vores forskellige ansigtsbehandlinger. iS CLINICAL er blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer. Det er derudover dokumenteret, at deres produkter kan penetrere helt ned og virke på celleniveau. 

Kontakt os og hør mere om vores produkter

Ønsker du mere information om vores produkter fra henholdsvis PRIORI og iS CLINICAL, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen. Hvis du vil bestille tid til en ansigtsbehandling med det samme, kan du booke din tid online.

Book online

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.