Shellac Negle​

SIGNE HEINDORF CLINIQUE​

På klinikken laver vi den populære vi CND Shellac-behandling, da holdbarheden er i top og der er et væld af farver, du kan vælge imellem. 

En behandling på hænderne holder min. 2 uger og på fødderne min 4 uger. Produktet fjernesnemt og skånsomt på 10 min. og ødelægger ikke dine egne negle.​

Bemærk venligst: Vi laver ikke forlængelser med gele og henviser derfor til andre klinikker. Vi kan istedet anbefale at få lavet Shellac-negle på klinikken, som beskytter dine egne negle og dermed bliver lange i løbet af en månedstid.​

Priser på Shellac negle:

  • Shellac hænder, ensfarvet 375 kr
  • Shellac hænder, fransk 445 kr.
  • Shellac fødder, fransk 445 kr
  • Shellac fødder, ensfarvet 375 kr
  • Aftagning af gammel Shellac inkl. mini-manicure 245 kr.
  • Aftagning af gammel Shellac ifb. med ny behandling 125 kr​

​​Alle priser er inkl. en let manicure, hvor neglebåndene skubbes ned og neglene files i den ønskede form. Din Shellac-behandling vil holde længere, når der er foretaget en mini-manicureinden behandlingen.​

OBS!
​Vi har kun mulighed for at fjerne CND Shellac og ikke andre produkter som fx gelé, akryl, gel-polish. Har du derfor et andet produkt på end CND Shellac på, er du nødsaget til at finde en klinik,der kan fjerne det.

På klinikken har vi tre uddannede CND negleteknikere - Maria, Emilie og Mette. De kan alle tre bookes online.

BOOK EN TID TIL Shellac-behandling ONLINE

Du er altid velkommen til at booke en tid til en Shellac-behandling online via vores bookingsystem.

​​

BOOK TID

​HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES BEHANDLINGER?

Hvis du er i tvivl om, hvilken type behandling du skal vælge, så er du mere end velkommen til at skrive til os med dit spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad siger vores klienter?

★★★★★

Camilla 'Tantor' Nielsen

"Super skøn klinik! Har for første gang modtaget behandling, og er gået afslappet derfra med en følelse af velvære, og med en masse viden om min hud. Super professionelle piger, der virkelig sørger for at man føler sig tryg og samlet giver en fantastisk oplevelse."

★★★★★

Prudence Vendike Davis

"Er fast kunde ved Bianca og hun kan varmt anbefales, de har uden tvivl byens bedste sugaring og bedste personlige service, du får en professionel rådgivning samt vejledning af deres produkter. Jeg går altid derfra med et kæmpe smil på læben"

★★★★★

Trine Marie Andresen

"Jeg har været rigtig tilfreds med både produkter og service. Jeg har en meget sart hud, og produkterne passer rigtig godt. Det er nemt at bruge, og jeg føler, at min hud bliver dejlig frisk at se på. Det kan varmt anbefales! :-)"

★★★★★

Berit Nielsen

"Jeg blev gift den 27/8 og min datter og jeg var inde og blive spraytannet den 25/8. En god oplevelse, et godt resultat som holdte så jeg så fantastisk ud på min store dag. Tak til søde Bianca.Hilsen Berit Nielsen"

Signe Heindorf Clinique

Store Kongensgade 10
​1264 København K


E-mail: info@signeh.dk

CVR: 30856015

Åbningstider:

​Mandag 12-19

Tirsdag 10-18

Onsdag 10-19

Torsdag 10-20

Fredag 09-19

Lørdag 9.30-15.30

*Der udføres behandlinger udenfor ovenstående tidsrum, du kan se alle ledige tider online.