spray tan

anbefalet i elle, q, woman, eurowoman & alt for damerne
BookingKontakt

Prøv Spray Tan behandlingen der er anbefalet i ELLE, Q, Woman, Eurowoman & Alt for Damerne.

Tanning Danmark – Professionel spray tan ligger i klinikken. Så skal du have spray tan i København, er Tanning Danmark helt sikkert det rigtige sted at gå hen.

om tanning danmark

Med over 50.000 behandlinger bag os, er vi ikke bange for at kalde os specialtister i spray tan.
Vi har testet samtlige produkter på markedet og den klart flotteste og naturlige farve, får man med MyTan-serien. Dette produkt fremhæver nemlig din egen hudtone, så uanset om du er lys eller mørk, vil resultatet blive flot og naturligt.

Vi laver hver dag mange behandlinger på personer, som skal have spraytan til bryllup, konfirmation, gallafest eller dem som bare ønsker en naturlig glød i det daglige. Vi laver ligelededes mange behandlinger på professionelle, som fx. skal på tv, medvirke i musikvideo eller spillefilm, være forsidemodel, rød løber events m.m.

før behandlingen

Om morgenen på behandlingsdagen (eller om aftenen inden) skal du gå i bad og efterfølgende skrubbe huden grundigt med et håndklæde, så de døde hudceller exfolieres af. Herefter tager du et lag bodylotion på. Er der mindre end 3 timer til du skal spraytannes, skal du undlade bodylotion.

 

selve behandlingen

Behandlingen tager i alt 15 minutter og foregår ved at en person (altid kvinde) sprayer tanning væske på kroppen med professionelt airbrush udstyr. Du kan se resultatet med det samme, men du skal vente 6 timer med bade. Ligeledes skal du undgå at røre ved huden med fingrene, da det kan give hvide mærker. Skal du ud samme aften og ikke har mulighed for at gå i bad, så sig det til os inden vi lægger farven, så sørger vi for at du har en flot naturlig glød til om aftenen.

efter behandlingen

Vi anbefaler du tager noget mørkt løst tøj på efter behandlingen. Når farven har siddet 6 timer, kan du skylle overskudsfarven af. Dette er dog ikke et must – du bliver ikke brunere af den sidder til fx næste dag. Du kan forlænge den flotte farve med bodylotion eller ved at bruge den populære selvbruner spray fra My Tan til 195 kr. Den indeholder samme produkter og vil derfor give samme flotte glød.

priser

– alle behandlinger er inkl. ansigt

Spray Tan behandling
– alle behandlinger er inkl. ansigt

  • 1 person: 250 kr
  • 2 personer: 220 kr (pr. person)
  • +3 personer: 200 kr (pr. person)

Rabatkort:

  • 3 x spray tan: 595 kr (199 kr pr. behandling)
  • 10 x spray tan: 1.850 kr (185 pr. behandling)
  • 3 turskort er personligt og kan ikke deles af flere personer