shellac negle

signe heindorf clinique
BookingKontakt

shellac negle

Vores dygtige negletekniker Laura har lavet negle i snart 10 år og blandt de mest erfarne i branchen indenfor CND Shellac negle. Laura er kun herinde onsdag og fredag og det er derfor en god idé at booke i god tid.

På klinikken laver vi den populære vi CND Shellac-behandling, da holdbarheden er i top og der er et væld af farver, du kan vælge imellem. En behandling på hænderne holder min. 2 uger og på fødderne min 4 uger. Produktet fjernes nemt og skånsomt på 10 min. og ødelægger ikke dine egne negle.

Bemærk venligst: Vi laver ikke forlængelser med gele og henviser derfor til andre klinikker. Vi kan istedet anbefale at få lavet Shellac-negle på klinikken, som beskytter dine egne negle og dermed bliver lange i løbet af en måneds tid.

Priser

  • Shellac hænder, ensfarvet 375 kr
  • Shellac hænder, fransk 425 kr.
  • Shellac fødder, fransk 425 kr
  • Shellac fødder, ensfarvet 375 kr
  • Aftagning af gammel Shellac 100 kr.

Shellac ovenpå gele-negle 100 kr (plus prisen på den ønskede neglebehandling)

Alle priser er inkl. en let manicure, hvor neglebåndene skubbes ned og neglene files i den ønskede form. (Ved fødder gives en let pedicure).

Prisen afhænger bl.a. om du har gelé eller Shellac på, når du kommer ankommer. Har du gele på neglene, files overgangen til og neglen files i den ønskede form. Har du Shellac på, fjernes produktet inden behandlingen.