Ansigtsbehandling

Innovative Skincare & Elizabeth Arden Pro
BookingKontakt
Vi har nu fået den meget anderkendte Fire and Ice behandling på klinikken. Den er især kendt i USA som “The red carpet treatment” men også herhjemme er den meget populær, da man får en flot hud med glød umiddelbart lige efter behandlingen.
Det er specialudviklet fugtsyre behandling af huden baseret på sukkerrørsekstrakt. Denne intensive kliniske ansigtsbehandling er designet med henblik på hurtigt og sikkert at dybde rense huden samt reducerer fine linjer og rynker og fremmer samtidig fornyelsen af celler.

Giver en forfinet hud med mindre porer. Behandlingen er ligeledes velegnet til akne. Ud over to professionelle behandlingsmasker afsluttes behandlingen med lækre serummer og virksomme cremer. Behandlingen kan bruges enkeltstående eller som et kur forløb med tre behandlinger med 14 dages interval.

Fire and Ice behandlingen fra IS CLINICAL er en eksklusiv klinisk behandling, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende. Se resultat allerede efter første behandling. IS Clinical er blandt verdens mest avancerede hudplejesystemer. Det er dokumenteret at IS Clinicals produkter kan penetrere ned og virke på celleniveau.

I lande udenfor Skandinavien er produkterne kun tilgængelige for plastikkirurger og dermatologer, mens det herhjemme er muligt at sælge de aktive produkter og behandlinger på udvalgte klinikker.

NYHED!

Behandlingen tager 45 min ialt.
Pris 645,-

På Klinikken Bruger Vi Elizabeth Arden Pro Produkter

Endelig er Elizabeth Arden Pro serien kommet til Danmark.  Det er uden sammenligning de mest effektive produkter vi har testet og er også det produkt vi anvender til alle ansigtsbehandlinger. Der er tale om intensive AHA-produkter, hvor resultaterne kommer lyn-hurtigt. Der er tale om såkaldte ‘cosmeceuticals’ der er en sammenskrivning af ordene “cosmetics” og “pharmaceutical”. Det vil sige når et kosmetisk produkt og et medicinsk produkt mødes i et produkt. Det er den anderkendte amerikanske hudlæge Joe Lewis, som har udviklet alle produkterne.
Elizabeth Arden’s produkter indeholder frugtsyre og bruges derfor til resultatorienteret behandling fx. rynker og pigmentforandringer. Det er ofte manglen på fugt, der giver huden dens første ældningstegn. Advanced AHA med LCA-komplek er en unik kombination af mælkesyre og vitaminer, som er essentielle antioxidanter. Sammen normaliserer de huden i dybden, stimulerer hudfornyelsen og giver huden og giver huden dens ungdommmelige og friske glød tilbage.

advanced aha klinikbehandlinger

AHA fjerner øjeblikkeligt døde hudceller i hudens øverste lag ved at opløse forbindelsen imellem dem.
Huden kommer til at se friskere og glattere ud, og celledelingen stimuleres. Der er en mild og en stærk behandling. Har du sart hud eller blot ønsker lidt ekstra fugt i huden, anbefaler vi Quickfix facial. Vil du derimod gerne have huden strammet op, fjernet pigmentforandringer eller lignende anbefaler vi penslingerne (advanced aha peel).

Lunchpeel 30% Aha-Peeling – 45 Min.

Forbered dig på at blive imponeret over denne dybdevirkende peeling, der øjeblikket øger hudens fugtniveau.
Huden ser blødere, fastere og yngre ud med fornyet glans på bare 30 minutter. Behandlingen starter med afrensning og herefter får du en 30%-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter. Ved kurforløb skal du komme én gang om ugen i 6 uger og herefter holde pause. Kurforløb anbefales især ved pigmentforandringer, solskader, acne og generel tør hud.

Pris 495,-

6 behandlinger: 2270 ,- (spar 700,-) 

Quickfix facial 45 min.

Med denne facial får du en hurtig fugtbooster-behandling, der får den trætte hud til at stråle med det samme.
Efter afrensning, får du en let ansigtsmassage med peeling, der fjerner alle de døde hudceller. Herefter får du dybdevirkende maske på, der øger hudens fugt, så de fine linier forsvinder. Denne behandling anbefaler vi især i vintermånederne, hvor huden er ekstra tør og har brug for ekstra fugt. Perfekt til dig der er på farten, men stadig gerne vil passe på huden.

Rens, peeling, maske, serum, dagcreme.

Pris 495,-

POWER RELAX – 60 min.

Denne behandling er til dig, der gerne vil have velvære og afslapning, men samtidig også gerne vil have en effektiv ansigtsbehandling, hvor man kan se og mærke en forskel på huden bagefter. Afrens, hudanalyse, peeling, maske, afslappende 15 minutters ansigtsmassage med lifting effekt. Behandlingen giver en øjeblikkelig flot glød og er den ultimative behandling for en synlig glattere hud. Kosmetologen tilpasser behandlingen som du ønsker, med fokus på dét, du har mest brug for.

Pris 645,-

Luxury skin health facial, 75 min.

Prøv behandlingen ELLE har anbefalet i guiden over bedste spa-oplevelser!
Den ultimative ansigtsbehandling til dig som både ønsker reducering af linier/rynker, lysninger af pigmenteringer, opstramning af huden, men også ønsker at blive forkælet med hoved-, hånd og ansigtsmassage. En behandling med “wow-faktor” og du vil kune se og mærke forskellen efter blot én behandling. Denne behandling er også den perfekte at give i gave til en du holder af.

Pris 795,-

Omtale i Magasinet IN
“Luxury Skin Health behandlingen er som at være i himmelen for en stund! Først bliver jeg pakket ind i en fin dyne.

Skønt for en frossenpind som mig. Dernæst bliver mine arme renset, får maske på og bliver pakket ind. Og så kommer turen til ansigtet, der også bliver renset og får maske på.

Mens den virker, får jeg en ’velkomstmassage’ på hele kroppen uden på dynen. Ren afslapning og velvære. Masken bliver fjernet og erstattet af en peeling, og da den har virket og er renset af, får jeg den blideste ansigtsmassage efterfulgt af en crememaske.

Mens den virker, er det tid til massage af nakke, skuldre og hovedbund … åh, himmel!

Nu bliver armmasken fjernet, og jeg får en håndmassage og en mild syrepeeling på hænderne. Crememasken bliver renset af, og der afsluttes med serum, dagcreme og mineralfoundation.

Jeg elsker ALT ved denne behandling, men mest af alt at jeg ikke på noget tidspunkt bliver ladt alene, mens en maske virker.

At der er nogen omkring en hele tiden, er et kæmpe plus, og aldrig har jeg følt mig så forkælet under en behandling”

Trine Nygaard, Chefredaktør